Nieuwe tennisschool en trainer.

 

Zoals jullie wellicht vernomen hebben waren er een aantal problemen met Marell Sports, de tennisschool die onze trainingen verzorgde. Vorige week hebben wij als bestuur vernomen dat Marell Sports per 19 september jongstleden failliet is verklaard.

 

Aangezien wij als bestuur vinden dat wij het verplicht zijn aan onze leden om trainingsfaciliteiten te bieden, zijn we snel op zoek gegaan naar een andere tennisschool.

Die hebben we gevonden!!

 

Onze nieuwe tennisschool heet:

 

Tennisschool Tom Kreemers ( www.tstk.nl )

 

De trainer die bij ons de lessen gaat verzorgen heet Frans van Oss. Hieronder staat een introductietekst van Frans.

 

De najaarslessen starten op donderdag 26 oktober.

 

We beginnen met een serie van 8 lessen voor dit najaar. De serie loopt van de herfstvakantie tot aan de kerstvakantie. Tennisschool Tom Kreemers werkt met een jaarplanning. Na de eerste najaarslessen gaan we een jaarschema opstellen voor de trainingen voor 2018.

 

Aanmelden:

Aanmelden kan rechtstreeks via deze link http://tstk.nl/?page_id=169&fid=1253 van tennisschool Tom Kreemers , of door naar de website van de tennisschool te gaan www.tstk.nl  en dan door te klikken op het logo van onze club, onder de kop aanmelden tennislessen. 

 

Onze nieuwe trainer stelt zich voor;

 

Mijn naam is Frans van Oss. Ik ben vanaf komend seizoen jullie nieuwe tennistrainer.

Vanaf 1990 ben ik als tennistrainer werkzaam.

C.I.O.S. opleiding in Sittard gevolgd, met tennis  A en B licentie.

Ook heb ik alle Tenniskids cursussen gedaan.

 

Ik kijk er erg naar uit om aan de slag te gaan bij GTV.

Tot ziens op de tennisbaan !!!!

 

foto frans van oss

 

Frans van Oss

Tennisleraar Tennisschool Tom Kreemers

 

 

Kampioenen voorjaarscompetitie

 

TOP prestatie!!

 

Ons damesteam is kampioen geworden in de vrijdagavond voorjaarscompetitie.

Marina, Daniëlle, Anja, Jol en Karen gefeliciteerd namens het bestuur!

 

 

 

 

 

reclame

Tennissen leer je bij TV Gemonde

 

Algemeen
Om de (trainings)leden de gelegenheid te bieden zich verder te bekwamen in de tennissport  organiseert TV Gemonde voor haar leden tennistrainingen. Datzelfde geldt voor geïnteresseerden (jeugd als volwassenen) die zich de beginselen  van de tennissport eigen willen maken. De tennislessen worden aangeboden in nauwe samenwerking met Tennisacademy Marell Sports. Voor de leden van TV Gemonde (jeugd en senior) verzorgt Marell Sports vanaf januari 2015 de tennislessen. Per jaar zullen drie tenniscyclussen worden gegeven. Voor de tennislessen geldt dat je je als groep of individu kunt opgeven. Middels ons vernieuwde online inschrijfsysteem kun je de voorkeuren aangeven en heeft iedere deelnemer een persoonlijke pagina waarop alle informatie betreffende de trainingen (planning, inhaalmogelijkheden, extra lessen etc.) staat vermeldt.

 

Basisprincipes
Bij Marell Sports hanteren wij binnen onze tennislessen in ieder geval de volgende principes:
• Spelplezier is essentieel;
• Persoonlijke betrokkenheid;
• Positieve benadering en aandacht voor zowel het individuele- als het groepsleerproces van de

   cursist;
• Spelenderwijs leren;
• Breed trainingsperspectief; op ieder niveau zijn mogelijkheden.


Kwaliteit
Tijdens trainingen en evenementen wordt alleen gewerkt met gelicenseerde trainers. Wij staan bekend om goede kwaliteit en begeleiding. Marell Sports en de trainers zullen zichzelf continu op de hoogte houden met de nieuwste ontwikkelingen op tennisgebied en op andere vlakken die direct of indirect met tennis te maken hebben.

 

Bespanservice
Voor diegenen welke in het bezit zijn van een racket waarbij onduidelijk is of de spanning goed is kunnen we in samenwerking met Marell Sport zorgen voor de juiste spanning. Marell Sports biedt ook een bespanservice, dus is uw bespanning aan vervanging toe dan kunt u aan de trainer het racket meegeven.

 

Inschrijven?
Iedereen kan bij ons terecht, jong of oud, beginners of gevorderden. Wil jij je inschrijven voor het volgen van tennislessen? Meld je dan snel aan via: http://marell.plannedtennis.nl/inschrijven

Voor meer informatie over ons en onze activiteiten verwijzen wij naar onze website: www.marellsports.com


 

 


sponsorcommissieV.l.n.r. Jolanda den Otter, Christel Hermans en Jenny Cromsigt Net zoals vele andere verenigingen kan de Gemondse TV niet zonder de sponsoren. De subsidies vanuit de Gemeente Sint-Michielsgestel zijn de afgelopen jaren gereduceerd tot vrijwel 0 euro, daarnaast hebben we een accommodatie die op peil gebracht en gehouden moet worden. Banen vergen onderhoud en het groen rond de baan eveneens.

 

Ons doel is duidelijk: we willen ervoor blijven zorgen dat de inwoners uit Gemonde e.o. en met name de jeugdige inwoners, op een plezierige en goede manier de tennissport kunnen beoefenen.

 

Het bestuur van de GTV waardeert het dan ook zeer dat we kunnen vertrouwen op een vaste kern van trouwe sponsoren. Het aantal sponsoren is overigens groeiende en willen we nog verder uitbreiden. De sponsor kan uit de volgende mogelijkheden kiezen:

 

  • Een advertentie in de bewaargids 
  • Een reclamebord of windscherm
  • Advertentieruimte op de website 
  • Tijdelijke (extra) reclame bij toernooien
  • Giften.
  • Hoofdsponsor.( zie toelichting)

 

Het is ook mogelijk dat een sponsor zich wil opwerpen als hoofdsponsor, wat inhoudt dat er sprake is van een financiële bijdrage ten behoeve van een grote aanschaf cq. investering en/of een grote jaarlijkse bijdrage (inclusief de eerder genoemde reclamemogelijkheden).

 

Sponsorcommissie


Als u bij het lezen van dit stukje enthousiast bent geworden om ook vanuit uw bedrijf een steentje bij te dragen, kunt u het formulier Sponsorovereenkomst Gemondse Tennisvereniging downloaden van deze website. Na invulling ervan kunt u dit formulier mailen naar de sponsorcommissie sponsoren.tvgemonde@gmail.com