Onderstaand de brief van het bestuur welke naar de leden is gestuurd. Ook is er meer informatie te vinden over de aanmelden en de nieuwe trainer in het menu onder Training of klik je hier.

 

Beste tennisvrienden,

 

Zoals jullie wellicht vernomen hebben waren er een aantal problemen met Marell Sports, de tennisschool die onze trainingen verzorgde. Vorige week hebben wij als bestuur vernomen dat Marell Sports per 19 september jongstleden failliet is verklaard.

 

Aangezien wij als bestuur vinden dat wij het verplicht zijn aan onze leden trainingsfaciliteiten te bieden, zijn we snel op zoek gegaan naar een andere tennisschool.

Die hebben we gevonden!!

 

Onze nieuwe tennisschool heet:

 

Tennisschool Tom Kreemers (www.tstk.nl)

De trainer die bij ons de lessen gaat verzorgen heet Frans van Oss. Op de website van GTV ( onder training) staat een introductiestukje van Frans.

 

De najaarslessen starten op donderdag 26 oktober.

 

We beginnen met een serie van 8 lessen voor dit najaar. De serie loopt van de herfstvakantie tot aan de kerstvakantie. Tennisschool Tom Kreemers werkt met een jaarplanning. Na de eerste najaarslessen gaan we een jaarschema opstellen voor de trainingen voor 2018.

 

Aanmelden;

Voor het aanmelden voor training ga je in het menu naar Training en volg je daar de instructies.

 

Wij hopen dat jullie weer heel veel trainingsplezier hebben het komende seizoen.

 

Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij dit graag.

 

Namens het bestuur,

Letty en Monique